Sipariş Hattı: 0553 199 07 20

Aspire Nautilus 2 Atomizer

Nautilius serisi, atomizer modelleri içerisindeki en özel seçeneklerden biri olarak ön plana çıkıyor olmasıyla büyük fark yaratan detayları barındırır.

Aspire Nautilus 2 atomizeri yaratıcı ve özel tasarımlı detaylarıyla beraber 2 ml kapasiteye sahiptir.

Geliştirilmiş yapıda olmasıyla beraber elektronik sigarada, gerçek bir sigara tadını yaşayabilmeyi sağlayan atomizer olarak ön plana çıkar.

Stok kodu: sprorgntls Kategoriler:

Nautilius serisi, atomizer modelleri içerisindeki en özel seçeneklerden biri olarak ön plana çıkıyor olmasıyla büyük fark yaratan detayları barındırır. Aspire Nautilus 2 atomizeri yaratıcı ve özel tasarımlı detaylarıyla beraber 2 ml kapasiteye sahiptir. Geliştirilmiş yapıda olmasıyla beraber elektronik sigarada, gerçek bir sigara tadını yaşayabilmeyi sağlayan atomizer olarak ön plana çıkar. Hava akışı ayarlayabilme olanağına sahip tasarımı sayesinde 1.8 ohm BVC bobine sahiptir.

İsteğe özel olarak ayar yapabilme olanağını beraberinde getiren yapısı sayesinde her kullanıcının isteğini gerçeğe dönüştüren fark yaratan detayların bir arada bulunduğu özel bir atomizerdir. Hava akımının minimum seviyeye indirgeyen özelliğiyle beraber aynı zamanda çok daha iyi bir elektronik sigara lezzeti alabilmeyi mümkün kılar. Hem dumanın hem de buharın etkili şekilde hissedilebilmesinde yüksek derecede fark yaratıyor olmasıyla beraber kusursuz özellikleri bulundurur.

Kendisine hayran bırakan özelliklerin bütünleşmesini sağlayan yapısı sayesinde kalitesi kanıtlanmış bir üründür. Başarılı bir tank olması, her nefes çekişte hissedilebilir olduğu anlamını taşır. Kullanıcılarının memnun olduğu yapısı sayesinde benzersiz yapısını ortaya koyar.

Aspire Nautilus 2 Özellikleri

Yükseklik: Ağızlık ile 53 mm
Çap: 22 mm
Tank Kapasitesi: 2 ml
Ağırlık: 80 gr
Malzemeler: Paslanmaz Çelik, Alüminyum, Pyrex
Üst Dolum Sistemi
Hava Akışı: Ayarlanabilir Alt

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Aspire Nautilus 2 Atomizer” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Satın Al - Bilgi Al
Bu Aspire Nautilus 2 Atomizer Yalnızca ₺ 0,00 karşılığında senin olabilir! Herhangi bir sorunuz varsa, bize sorun.